+ 200 da lakto
 |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  | 
2+1 bananoj
 |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  | 
400
 |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  | 
abrikoto seka
 |  Envolvitaj piroj  | 
aceto
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  | 
aceto blanka
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
acidkremo
 |  Fromaĝsupo  | 
advokado
 |  Advokado kun krudaĵoj  | 
ajlbulbero
 |  Delfenuja grateno  | 
ajlero
 |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Truffade  |  Provenca legommiskaĵo  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Bearna supo  |  Mongetada  |  Kikera kasuleto  |  Ĉakĉuka  |  Farĉitaj legomoj  |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  |  Kikera salato  |  Bohemiaj fenkoloj  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Kukuma salato  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Patrostita fungaĵo  |  Pano frotita per tomatoj  |  Tomata kaj terpoma supo  |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Lentoj  |  Fazeoloj  |  Kokido kun massalé  |  Kokida kareo  |  Brasikaj folioj  |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  | 
ajlero dispremita
 |  Kolora paprika salato  |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
ajlero premita
 |  Spicita karota salato  | 
ajlo pistita
 |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  | 
ajlo premita
 |  Glacia supo de kukumo  | 
ajlo raspita
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
akvo
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Kakaa siropo  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Tritikaj krespoj  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Gratenita ceposupo  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Mignonettes  |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Poma krustokuko  |  Maroka kefta  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Orienta brasiko  |  Kreola rizo  |  Brasikaj folioj  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
akvo el floro oranĝarba
 |  Tritikaj krespoj  | 
akvo malvarma
 |  Fagopiraj krespoj  |  Tomata kaj terpoma supo  | 
akvo mezvarma
 |  Somera fonduo  | 
akvo oranĝflora
 |  Oranĝa salato  |  Buletoj el sekaj fruktoj (kaâber fekia)  |  Frukta salato  |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  | 
akvo saligita aŭ legombuljono
 |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  | 
akvo varma
 |  Ĉokolada siropo  | 
akvo varmeta
 |  Saŭrkraŭta pano  |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  | 
amelfaruno
 |  Kontea fonduo  | 
amelfaruno maiza
 |  Ĉokoladaj kremaĵoj  | 
amelo)
 |  Karota torto  | 
amelo maiza
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
anĉovo
 |  Anĉova salato  | 
aneto
 |  Glacia supo de kukumo  |  Salmo laŭ sveda maniero  |  Salmo laŭ sveda maniero  |  Envolvitaj fiŝfileoj  | 
aromaĵo: drakunkolo, satureo, rosmareno, majorano, timiano, laŭro, ajlo, kariofilo, pipro en grajno
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  | 
aromherbo
 |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Farĉitaj krudaj tomatoj  | 
aromherbo (drakunkolo, petroselo, ŝenoprazo)
 |  Salato kun figoj  | 
aromherbo provenca
 |  Kikera salato  | 
aromherbo (timiano, laŭro)
 |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
asparago verda
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
aŭ 2 cepo
 |  Saŭrkraŭta supo  | 
aŭ 2 melongeno
 |  Ĉakĉuka  | 
aŭ 5 piro senŝeligita kaj kubigita (surŝprucigita per citronsuko)
 |  Somera fonduo  | 
aŭ 6 pomo (por kuirado)
 |  Sensukera pomkuko  | 
avelo
 |  Kuko Marĵolen'  |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Saŭrkraŭta salato  | 
avelo rostita pistita envolvita per karamelo
 |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  | 
avel-pulvoro migdala
 |  Kuko Marĵolen'  | 
avokado
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Gaskona salato  |  Avokada strangaĵo  | 
bakpulvoro
 |  Tri diversaj kukoj  |  Karota torto  |  Ĉokoladpira kuko  |  Sensukera pomkuko  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |  Terpoma vejnita kuko  |  Legomaj kaj fruktaj fritpastaĵoj  | 
banano
 |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  |  Frukta salato  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Flamumitaj bananoj  |  Flamumitaj bananoj  | 
banano firma
 |  Kreola rizoto  | 
bastono cinama
 |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
batato
 |  Batata kuko  | 
bazilio dispecigita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
beto kubigita ruĝa
 |  Advokado kun krudaĵoj  | 
beto kuirita
 |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
beto marinita
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
biergisto
 |  Vaporbuloj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
biergisto freŝa
 |  Saŭrkraŭta pano  | 
biskoto
 |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  | 
biskvito katlango
 |  Somera fonduo  | 
blankaĵo porea
 |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  |  Flava gado kun pomoj  | 
blufromaĝo Aŭvernia
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
bone kazeo elgutita
 |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
bovaĵo
 |  Cepa kaj vinbera taĵino  | 
bovaĵo stufota
 |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  | 
branĉo celeria
 |  Variaj krudaĵoj  | 
brando ĉeriza
 |  Karota torto  | 
brando Cointreau
 |  Kun ĉokolado kaj oranĝoj  | 
brando (Grand Marnier)
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
brando kalvadosa
 |  Tritikaj krespoj  | 
brando malnova
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
brando pira
 |  Ĉokoladaj piroj  | 
brasiko
 |  Orienta brasiko  | 
brasiko blanka
 |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
brasiko duona blanka
 |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
brasiko eta blanka
 |  Nederlanda bolpoto  | 
brasiko kruda blanka
 |  Porsciura detranĉaĵetaro  | 
brasiko verda
 |  Bearna supo  | 
brick (krespo nordafrika fajna)
 |  Poma foliigitaĵo  | 
buljono
 |  Saŭrkraŭta supo  | 
buljono aŭ lakto
 |  Krespa turo kun viando  | 
buljono kokaĵa
 |  Kun kremo kaj fungoj  | 
buljono kortobirda
 |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  | 
buljono legoma)
 |  Polento kun cepo  | 
buljono legoma (karoto, cepo, celerio k.a.)
 |  Numido kun ĉokolado  | 
buljono (senvianda,por vegetarano la)
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
bulko malnova
 |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  | 
butero
 |  Somera fonduo  |  Kuko Marĵolen'  |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Trifromaĝa torto  |  Krespa turo kun viando  |  Kun kremo kaj fungoj  |  Krespa turo kun ĉokolado kaj juglandoj  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Mantecadas de Astorga  |  Ĉokoladaj kuketoj  |  Ĉokoladpira kuko  |  Delfenuja grateno  |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  |  Numido kun ĉokolado  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Mignonettes  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Ĉokoladaj piroj  |  Saŭrkraŭta supo  |  Vaporbuloj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Ananasa saŭrkraŭto  |  Millas kun ĉerizoj  |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Legoma kuskuso  |  Farĉitaj legomoj  |  Maizaj krespetoj  |  Envolvitaj piroj  |  Ovoj kun kaprina fromaĝo  |  Kokido kun port-salut  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  |  Ŝinkfromaĝa pano  |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Spinacoj kiel en Firenze  |  Miela rosinkuko  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Tomata kaj terpoma supo  |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Citrona kuko  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Batata kuko  |  Flava gado kun pomoj  |  Poma omleto  |  Surkanapaj bakitaj pomoj  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
butero (aŭ oleo)
 |  Gratenita ceposupo  | 
butero aŭ oleo
 |  Lely  | 
butero duonsalita
 |  Kun mielo kaj piro  | 
butero duonsalita por grasigi la krespojn
 |  Fagopiraj krespoj  | 
butero fandita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Poma kaj migdala kuko  | 
butero fandita duonsalita
 |  Tritikaj krespoj  | 
butero fandita por grasigi la kuirilon
 |  Fagopiraj krespoj  | 
butero fandita por grasigi la paton
 |  Tritikaj krespoj  | 
butero mola
 |  Poma krustokuko  | 
butero moligita
 |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  | 
buterpeceto
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Flamumitaj bananoj  | 
ĉampinjono
 |  Lely  |  Supo minestrone  | 
ĉampinjono freŝa
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
ĉampinjono freŝa dika
 |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  | 
ĉampinjono tranĉita
 |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  | 
celeribranĉo
 |  Supo minestrone  | 
celerio
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Trifromaĝa torto  |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
celerio hakita
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
cepego
 |  Polento kun cepo  | 
cepeto
 |  Kikera salato  |  Duoliva terpoma raguo  |  Tomata kaĉo (rougail tomates)  | 
cepeto blanka
 |  Kokido kun port-salut  | 
cepo
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Lely  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Gratenita ceposupo  |  Kreola rizoto  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Ananasa saŭrkraŭto  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Bearna supo  |  Ĉakĉuka  |  Legoma kuskuso  |  Supo minestrone  |  Bohemiaj fenkoloj  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Lentoj  |  Kokido kun massalé  |  Kokida kareo  |  Brasikaj folioj  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  |  Sangokolbaso kun pomoj  |  Lentokareo kun pomoj  |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
cepo, 1 ajlero
 |  Krespa turo kun viando  | 
cepo blanka
 |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
cepo dika
 |  Mongetada  |  Vegetara kasuleto  |  Fazeoloj  | 
cepo dika hakita
 |  Mitula kiŝo  | 
cepo dishakita
 |  Kikera kasuleto  | 
cepo dishakita ruĝa
 |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  | 
cepo dispecigita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
cepo dolĉa
 |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
cepo hakita
 |  Harrira  |  Farĉitaj legomoj  |  Olivaj tranĉaĵoj  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Orienta brasiko  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
cepo juna
 |  Salato de rompita tritiko  | 
cepo malgranda
 |  Fromaĝsupo  | 
cepo ne tro dika
 |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  | 
cepo verda
 |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  |  Terpomaj buletoj  | 
cerefolio
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Saŭrkraŭta salato  | 
ĉerizbrando
 |  Kontea fonduo  |  Melba persikoj  | 
ĉerizbrando (laŭeble)
 |  Millas kun ĉerizoj  | 
ĉerizo senkernigita
 |  Somera fonduo  | 
ĉeriztomato
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  | 
cidro maldolĉa
 |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
cinamo
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  |  Maroka kefta  |  Coques cristines  |  Flamumitaj bananoj  |  Poma foliigitaĵo  |  Miela rosinkuko  |  Flamumitaj bananoj  | 
cinamono
 |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  | 
cinamo, pipro, bazilio, mento
 |  Orienta brasiko  | 
cinamo pulvora
 |  Somera fonduo  |  Meksikia ĉokolado  |  Tri diversaj kukoj  |  Mantecadas de Astorga  |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  |  Poma omleto  |  Sangokolbaso kun pomoj  | 
cinampulvoro
 |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Pomtorto  | 
citrono
 |  Salato de rompita tritiko  |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Anĉova salato  |  Farĉitaj legomoj  |  Coques cristines  |  Flava gado kun pomoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
citrono duona
 |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Harrira  |  Fiŝfileoj kun kazeo  |  Envolvitaj fiŝfileoj  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Fraga ŝaŭmaĵo  |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Fruktosalato  |  Flamumitaj bananoj  | 
citrono (ne kemie pritraktita)
 |  Citrona kuko  | 
citrono verda
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
citronŝelo
 |  Poma omleto  | 
citron-ŝelpeceto
 |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
citronsuko
 |  Kun mielo kaj piro  |  Advokado kun krudaĵoj  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  |  Gaskona salato  |  Spicita karota salato  |  Frukta salato  |  Terpoma salato kun rokforto  |  Fromaĝsupo  |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Kolora paprika salato  |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  |  Farĉitaj tomatoj  | 
citronsuko aŭ vinagro cidra
 |  Aŭtuna salato  | 
ĉokoladero
 |  Tri diversaj kukoj  | 
ĉokolado
 |  Kuko Marĵolen'  | 
ĉokolado amara
 |  Tute ĉokolada  | 
ĉokolado amara nigra
 |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  | 
ĉokolado blanka
 |  Tute ĉokolada  | 
ĉokolado fandita nigra
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
ĉokolado lakta
 |  Mignonettes  | 
ĉokolado nigra
 |  Somera fonduo  |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Tute ĉokolada  |  Ĉokolada siropo  |  Ĉokoladlakto laŭ malnova modo  |  Meksikia ĉokolado  |  Kun ĉokolado kaj oranĝoj  |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Krespa turo kun ĉokolado kaj juglandoj  |  Krespa turo kun ĉokolado kaj juglandoj  |  Ĉokoladaj kuketoj  |  Ĉokoladpira kuko  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Terpoma vejnita kuko  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Kaŝtan-ĉokolada ŝaŭmaĵo  |  Migdala kaj ĉokolada kremaĵo  |  Ĉokoladaj kremaĵoj  | 
ĉokolado raspita
 |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  | 
ĉokolado raspita nigra
 |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  | 
ĉorizo
 |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  | 
drakunkolo (freŝa)
 |  Tinusa pasteĉo  | 
eglefino (proksimume 300 por ĉiu)
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
ementalo raspita
 |  Ŝinkfromaĝa pano  | 
endivio
 |  Aŭtuna salato  | 
endivio (aŭ unu kerno laktuka)
 |  Porsciura detranĉaĵetaro  | 
en skatolo)
 |  Kikera kasuleto  | 
eventuale kremo
 |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  | 
eventuale kremo kirlita
 |  Melba persikoj  | 
fajne cepo hakita
 |  Maroka kefta  | 
faruno
 |  Kuko Marĵolen'  |  Tute ĉokolada  |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Tri diversaj kukoj  |  Tri diversaj kukoj  |  Tri diversaj kukoj  |  Nederlanda flensje  |  Krespa turo kun viando  |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Mantecadas de Astorga  |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Gratenita ceposupo  |  Ĉokoladaj kuketoj  |  Ĉokoladpira kuko  |  Mignonettes  |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Saŭrkraŭta supo  |  Vaporbuloj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Poma krustokuko  |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  |  Fromaĝsupo  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Pipraj kuketoj  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Miela rosinkuko  |  Krespoj de la fora okcidento  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Citrona kuko  |  Kneletoj  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Terpomaj buletoj  |  Legomaj kaj fruktaj fritpastaĵoj  |  Poma kaj migdala kuko  | 
faruno blanka
 |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  | 
faruno fagopira
 |  Fagopiraj krespoj  |  Tritikaj krespoj  | 
faruno kunbrana
 |  Sensukera pomkuko  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  | 
faruno tritika
 |  Fagopiraj krespoj  |  Tritikaj krespoj  | 
fazeolo
 |  Mongetada  |  Vegetara kasuleto  | 
fazeolo blanka
 |  Bearna supo  | 
fazeolo seka ruĝa aŭ blanka (koko)
 |  Fazeoloj  | 
fazeolo verda
 |  Supo minestrone  |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
feĉo kemia
 |  Miela rosinkuko  | 
femurtranĉaĵo bovida
 |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  | 
fenkolo
 |  Bohemiaj fenkoloj  | 
fenkolo duona
 |  Farĉitaj kukurbetoj  | 
figo matura
 |  Salato kun figoj  | 
fileo anĉova
 |  Kikera salato  |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  | 
fileo bova
 |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
fileo gada
 |  Flava gado kun pomoj  | 
fileo mugila
 |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  | 
fileo truta
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  | 
fiŝfileo
 |  Fiŝfileoj kun kazeo  |  Envolvitaj fiŝfileoj  | 
fiŝo
 |  Fiŝkareo  | 
fiŝo blanka
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  | 
flavaĵo ova
 |  Kun spegula ovo  | 
flava kaj 1 paprikofrukto ruĝa
 |  Provenca legommiskaĵo  | 
florbrasiko duona
 |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
folio brasika
 |  Brasikaj folioj  | 
frago
 |  Somera fonduo  |  Fraga ŝaŭmaĵo  | 
frago duonigita (laŭ sezono la)
 |  Frukta salato  | 
frambo
 |  Somera fonduo  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  | 
fromaĝeto seka kaprina
 |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  | 
fromaĝo Comté
 |  Tinusa kaj kukurba gratenaĵo  |  Kontea fonduo  | 
fromaĝo elasta St Marcellin
 |  Kneletoj  | 
fromaĝo ementala
 |  Fromaĝsupo  | 
fromaĝo freŝa kantala
 |  Truffade  | 
fromaĝo gouda dike raspita
 |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
fromaĝo granda Munster
 |  Friza salato kun rostita Munster  | 
fromaĝo grujera
 |  Kukurbeta platkuko  | 
fromaĝo karotkolora
 |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  | 
fromaĝo malgranda duonseka kaprina
 |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
fromaĝo malgranda kaprina
 |  Ovoj kun kaprina fromaĝo  | 
fromaĝo Mozzarella
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
fromaĝo port-salut
 |  Kokido kun port-salut  | 
fromaĝo raspita
 |  Gratenita ceposupo  |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  |  Kikera kasuleto  | 
fromaĝo raspita Cheddar
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
fromaĝo raspita ementala
 |  Mustarda torto  | 
fromaĝo raspita parmezana
 |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  | 
fromaĝo rokforta
 |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  | 
fromaĝo ŝafina Brebiou
 |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  | 
fromaĝraviolo
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  | 
frukto diversa (ananaso, banano, melono, persiko, pomo, mango...)
 |  Fruktosalato  | 
frukto seka pulvorigita (pistako, migdalo, k.a.)
 |  Buletoj el sekaj fruktoj (kaâber fekia)  | 
fungo
 |  Kun kremo kaj fungoj  |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
fungo (ideale boleto)
 |  Patrostita fungaĵo  | 
gelateno
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Kremaĵo kun kokoso  | 
Gewurtztraminer
 |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
ĝis 1,2
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
gisto
 |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Poma krustokuko  | 
gisto nutra
 |  Porsciura detranĉaĵetaro  | 
glaciaĵo ĉokolada
 |  Tute ĉokolada  |  Glacia ĉokolado kun cinamo  |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  | 
glaciaĵo vanila
 |  Melba persikoj  | 
glaciaĵo vanila (se eble)
 |  Ĉokoladaj piroj  | 
glacio pistita
 |  Glacia supo de kukumo  |  Granisado de kafo kun ĉokolado  | 
glazuro
 |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Kaŝtan-ĉokolada ŝaŭmaĵo  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Buletoj el sekaj fruktoj (kaâber fekia)  |  Frukta salato  |  Kazea ŝaŭmaĵo  | 
glutamato natria
 |  Legomaj kaj fruktaj fritpastaĵoj  | 
Gorgonzola
 |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  | 
Gouda kun kumino
 |  Nederlanda bolpoto  | 
graso ansera
 |  Mongetada  | 
graso ansera (laŭeble)
 |  Bearna supo  | 
grujero
 |  Terpomaj risoloj (tourtons)  | 
grujero franĉkontea
 |  Trifromaĝa torto  |  Terpomaj platkukoj  | 
grujero raspita
 |  Kun ovo kaj fromaĝo  |  Polento kun cepo  |  Avokada strangaĵo  |  Kneletoj  | 
hariso (laŭ plaĉo via)
 |  Ĉakĉuka  | 
herbo hakita (ŝenoprazo, cerefolio, drakunkolo, petroselo)
 |  Kazeo kun rafanetoj  | 
herbo provenca
 |  Mustarda torto  | 
ĵeleo riba (aŭ framba aŭ rubusa)
 |  Surkanapaj bakitaj pomoj  | 
jogurto
 |  Lentokareo kun pomoj  |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
jogurto bulgara
 |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  |  Salato kun figoj  | 
jogurto velura
 |  Glacia supo de kukumo  | 
juglando
 |  Glacia supo de kukumo  | 
juglando duonmatura
 |  Nuksa kaj rokforta saŭco  |  Trifromaĝa torto  | 
juglando hakita
 |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
juglando kelka
 |  Ĉokoladaj kuketoj  | 
juglando muelita
 |  Krespa turo kun ĉokolado kaj juglandoj  | 
junipero
 |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
kaĉo densa terpoma
 |  Terpomaj risoloj (tourtons)  | 
kaĉo floka, por ŝpari tempon)
 |  Porea torto  | 
kaĉo floka terpoma
 |  Terpoma vejnita kuko  |  Citrona kuko  | 
kaĉo framba (aŭ frukto alia ruĝa)
 |  Melba persikoj  | 
kaĉo spicita terpoma
 |  Mignonettes  | 
kaĉo tomata
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  | 
kafo forta
 |  Tiramisu  | 
kafo malvarma forta
 |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  |  Granisado de kafo kun ĉokolado  | 
kakao
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Tute ĉokolada  |  Tute ĉokolada  |  Kakaa siropo  |  Ĉokoladaj piroj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
kakao)
 |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  |  Numido kun ĉokolado  | 
kakao nesukerita
 |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  | 
kakao pulvora
 |  Somera fonduo  |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Tiramisu  | 
kantalfromaĝo raspita
 |  Ŝinkfromaĝa pano  | 
kapo dika ajla (10 ajlero)
 |  Ajla supo  | 
kaporo
 |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  | 
kardamomgreno
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
kardamomo
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
kareofolio
 |  Kokido kun massalé  | 
kareofolio aŭ laŭrofolio
 |  Fazeoloj  | 
kareo pulvora
 |  Lentokareo kun pomoj  | 
kariofilo
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Mongetada  | 
kariofilo pulvora
 |  Meksikia ĉokolado  | 
karoto
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Nederlanda bolpoto  |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Bearna supo  |  Mongetada  |  Spicita karota salato  |  Legoma kuskuso  |  Salato de Momo  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Variaj krudaĵoj  |  Mikslegomaĵo  | 
karoto dika
 |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
karoto raspita
 |  Karota torto  |  Advokado kun krudaĵoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
karoto tranĉita
 |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
kaŝtankaĉo
 |  Kaŝtan-ĉokolada ŝaŭmaĵo  | 
kazeo
 |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Fiŝfileoj kun kazeo  |  Kazea ŝaŭmaĵo  |  Kazeo kun rafanetoj  |  Kukuma salato  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  | 
kelka olivo nigra kaj verda
 |  Spicita karota salato  | 
kerneto vinbera)
 |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  | 
kerno laktuka
 |  Mikslegomaĵo  | 
kikero (500)
 |  Kikera salato  | 
kikero kuirita
 |  Harrira  |  Legoma kuskuso  | 
kikero (kuirita aŭ
 |  Kikera kasuleto  | 
kivio
 |  Kremaĵo kun kokoso  | 
klementino
 |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  | 
kokido
 |  Kokido kun massalé  |  Kokida kareo  | 
kokido (1,6)
 |  Kokido laŭ vaska maniero  | 
kokido okonigita farma
 |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
kokido pecetigita (1,5)
 |  Kokido kun port-salut  | 
kokido pecigita (1,2)
 |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  | 
kokoso pulvora
 |  Somera fonduo  | 
kokoso raspita
 |  Kremaĵo kun kokoso  | 
kolaĵo porka (aŭ dorsaĵo supra)
 |  Mongetada  | 
kolbaso
 |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  | 
kolbaso tuluza
 |  Mongetada  | 
kompoto frukta
 |  Vaporbuloj  | 
koncentraĵo vanila
 |  Flamumitaj bananoj  | 
konfitita oranĝa
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
konjako
 |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  | 
koriandro
 |  Salmo laŭ sveda maniero  |  Kolora paprika salato  | 
koriandrofolio freŝa
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
koriandro freŝa hakita
 |  Harrira  |  Maroka kefta  |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
koriandro hakita freŝa
 |  Legoma kuskuso  | 
koso vanila
 |  Batata kuko  | 
kremo
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Ĉokoladaj piroj  |  Fiŝfileoj kun kazeo  |  Envolvitaj piroj  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Kazeo kun rafanetoj  |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Saŭrkraŭta salato  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  |  Pomtorto  | 
kremo acida
 |  Meksikia ĉokolado  | 
kremo angla
 |  Tute ĉokolada  | 
kremo (aŭ kazeo)
 |  Rokforta kiŝo  | 
kremo densa
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Kuko Marĵolen'  |  Kun ĉokolado kaj oranĝoj  |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Kun kremo kaj fungoj  |  Tinusa pasteĉo  |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Mitula kiŝo  |  Ovoj kun kaprina fromaĝo  |  Flamumitaj bananoj  |  Fraga ŝaŭmaĵo  | 
kremo densa, zingibro, kardamomo, cinamo
 |  Cepa kaj vinbera kiŝo kaj ties salato  | 
kremo freŝa
 |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
kremo kirletita
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  | 
kremo kirlita
 |  Kuko Marĵolen'  | 
kremo likva
 |  Glacia supo de kukumo  |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Kukurbeta platkuko  |  Trifromaĝa torto  |  Delfenuja grateno  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Kaŝtan-ĉokolada ŝaŭmaĵo  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Migdala kaj ĉokolada kremaĵo  |  Kokido kun port-salut  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Ŝinkfromaĝa pano  |  Kneletoj  |  Sekpruna torto  |  Porea torto  | 
kremo ŝaŭmkirlita
 |  Kun mielo kaj piro  | 
kreno preparita
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
krespilo aŭ 1 pato
 |  Fagopiraj krespoj  | 
krespo fagopira
 |  Krespa turo kun viando  |  Kun spegula ovo  |  Kun ovo kaj fromaĝo  |  Kun kremo kaj fungoj  | 
krespo tritika
 |  Krespa turo kun ĉokolado kaj juglandoj  | 
krespo varma
 |  Kun ĉokolado kaj oranĝoj  |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Kun mielo kaj piro  | 
krudaĵo aldona laŭguste aŭ laŭkolore
 |  Advokado kun krudaĵoj  | 
kukumeto
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  | 
kukumeto kruda
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  | 
kukumo
 |  Glacia supo de kukumo  |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  |  Kukuma salato  |  Variaj krudaĵoj  |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
kukumo duona
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
kukurbeto
 |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Provenca legommiskaĵo  |  Vegetara kasuleto  |  Farĉitaj legomoj  |  Supo minestrone  | 
kukurbeto mezgranda
 |  Kukurbeta platkuko  | 
kukurbeto verda dike tranĉita
 |  Legoma kuskuso  | 
kukurbo
 |  Legoma kuskuso  |  Tinusa kaj kukurba gratenaĵo  |  Bohemiaj fenkoloj  | 
kulerbiskvito
 |  Somera fonduo  |  Tiramisu  | 
kulerego
 |  Fagopiraj krespoj  |  Tritikaj krespoj  | 
kulero ligna
 |  Tritikaj krespoj  | 
kumingrajno
 |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
kumingreno
 |  Saŭrkraŭta supo  | 
kumino
 |  Friza salato kun rostita Munster  |  Saŭrkraŭta pano  |  Spicita karota salato  |  Maroka kefta  |  Ĉakĉuka  |  Farĉitaj legomoj  | 
kumino pulvora
 |  Farĉitaj kukurbetoj  | 
kuniklo
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
kurkumo
 |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Lentoj  |  Fazeoloj  |  Kokida kareo  |  Terpomaj buletoj  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  | 
kuskuso
 |  Legoma kuskuso  | 
kvar-spico
 |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
ladananaso en peco
 |  Ananasa saŭrkraŭto  | 
ladsaŭrkraŭto
 |  Saŭrkraŭta supo  |  Ananasa saŭrkraŭto  | 
lakto
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Ĉokoladlakto laŭ malnova modo  |  Meksikia ĉokolado  |  Trifromaĝa torto  |  Fagopiraj krespoj  |  Tritikaj krespoj  |  Nederlanda flensje  |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Sensukera pomkuko  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  |  Terpoma vejnita kuko  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  |  Ĉokoladaj piroj  |  Vaporbuloj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Millas kun ĉerizoj  |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  |  Maizaj krespetoj  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  |  Fromaĝsupo  |  Ĉokoladaj kremaĵoj  |  Krespoj de la fora okcidento  |  Fraga ŝaŭmaĵo  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Pomtorto  | 
lakto bolanta
 |  Citrona kuko  | 
lakto koncentrita sukerita
 |  Batata kuko  | 
lakto malvarma
 |  Glacia ĉokolado kun cinamo  |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  | 
laktuko batava
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
laktuko bela
 |  Aŭtuna salato  | 
laktuko,fromaĝo batava (grujero aŭ simila)
 |  Cepa kaj vinbera kiŝo kaj ties salato  | 
laktuko kverkfolia
 |  Salato kun figoj  | 
lameneto migdala
 |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Melba persikoj  | 
lardhaŭto
 |  Mongetada  | 
lardo
 |  Mongetada  | 
lardo dispecigita
 |  Lely  | 
lardo grasa
 |  Truffade  | 
laŭrfolio
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  | 
laŭro
 |  Lentokareo kun pomoj  | 
laŭrofolio
 |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Bearna supo  |  Cepa kaj vinbera taĵino  | 
legombuljono
 |  Fromaĝsupo  |  Duoliva terpoma raguo  | 
legomo (pizo, fazeolo karoto kaj tranĉita)
 |  Lely  | 
lento
 |  Harrira  | 
lento blonda
 |  Lentoj  | 
lento ruĝa
 |  Orienta brasiko  | 
lento verda
 |  Lentokareo kun pomoj  | 
limetoŝelo
 |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  |  Fruktosalato  |  Fiŝkareo  | 
maĉostomako
 |  Gaskona salato  | 
maizamelo
 |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  | 
maizo
 |  Advokado kun krudaĵoj  |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
majonezo
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
makaronio
 |  Supo minestrone  | 
makarono
 |  Millas kun ĉerizoj  | 
maldike askalono hakita
 |  Kun kremo kaj fungoj  | 
maldike celerio tranĉita
 |  Harrira  | 
malmole ovo kuirita
 |  Kolora paprika salato  | 
mango (aŭ papajo)
 |  Kreola rizoto  | 
margarino
 |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  | 
marmelado bona ĉeriza
 |  Millas kun ĉerizoj  | 
marmelado oranĝa
 |  Kun ĉokolado kaj oranĝoj  |  Kazea ŝaŭmaĵo  | 
marsalo
 |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Polento kun cepo  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Melongena spica kaĉo  |  Nederlanda bolpoto  | 
marsalo nerafinita
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
maskarpono (kazeo itala grasa)
 |  Tiramisu  | 
melongeno
 |  Melongena spica kaĉo  |  Farĉitaj legomoj  | 
melongeno malgranda
 |  Provenca legommiskaĵo  | 
melono dika
 |  Melonsupo  | 
mentero
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
mento
 |  Salato de rompita tritiko  | 
mento freŝa
 |  Frukta salato  | 
mento freŝa hakita
 |  Maroka kefta  | 
mento sekigita
 |  Farĉitaj legomoj  | 
meringeto
 |  Somera fonduo  | 
mielo
 |  Kun mielo kaj piro  |  Oranĝa salato  |  Envolvitaj piroj  |  Avokada strangaĵo  |  Flamumitaj bananoj  |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Saŭrkraŭta salato  |  Ĉokoladaj kremaĵoj  |  Miela rosinkuko  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
migdallameneto
 |  Poma kaj migdala kuko  | 
migdalo
 |  Kuko Marĵolen'  |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Miela rosinkuko  | 
migdalo (lamenigita)
 |  Spinacoj kiel en Firenze  | 
migdalo muelita
 |  Karota torto  | 
migdalo pulvorigita
 |  Ĉokoladpira kuko  | 
migdalo rostita
 |  Somera fonduo  | 
migdalo tranĉigita
 |  Ĉokoladpira kuko  | 
migdalo tranĉita
 |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Migdala kaj ĉokolada kremaĵo  | 
migdalpasto
 |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  | 
migdalpulvoro
 |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  | 
mimoleto
 |  Trifromaĝa torto  | 
mitulo
 |  Mitula kiŝo  | 
muldilo 24 diametra
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  | 
muskatnukso
 |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Flamumitaj bananoj  | 
muskatnukso raspita
 |  Kukurbeta platkuko  |  Kikera salato  | 
muskato
 |  Polento kun cepo  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Kokido kun port-salut  |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Spinacoj kiel en Firenze  | 
muskato, salo, pipro
 |  Delfenuja grateno  | 
muskatvinbero
 |  Aŭtuna salato  | 
muskatvino
 |  Melonsupo  | 
mustardo
 |  Salmo laŭ sveda maniero  |  Salato kun figoj  |  Mustarda torto  |  Kikera salato  | 
mustardo Diĵona kun grajno
 |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
mustardo dolĉa
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
mustardo forta
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
napo
 |  Nederlanda bolpoto  |  Bearna supo  |  Legoma kuskuso  |  Kokido kun port-salut  | 
napo juna
 |  Mikslegomaĵo  | 
nudelo
 |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  | 
nukso pistita
 |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  | 
numido
 |  Numido kun ĉokolado  | 
oleo
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Fagopiraj krespoj  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Polento kun cepo  |  Sensukera pomkuko  |  Friza salato kun rostita Munster  |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Gaskona salato  |  Terpoma salato kun rokforto  |  Maizaj krespetoj  |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Terpomaj platkukoj  |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Kokido kun massalé  |  Farĉitaj tomatoj  |  Flamumitaj bananoj  |  Lentokareo kun pomoj  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
oleo arakida
 |  Krespoj de la fora okcidento  | 
oleo, butero
 |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
oleo kun gusto neŭtrala (neniu olivoleo)
 |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
oleo, porkograso
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  | 
oleo por kuirado la
 |  Terpomaj risoloj (tourtons)  | 
oleo, salo
 |  Kokida kareo  | 
oleo, salo, pipro
 |  Orienta brasiko  | 
oleo sunflora
 |  Kolora paprika salato  | 
oliveoleo
 |  Provenca legommiskaĵo  | 
olivo
 |  Salato de Momo  |  Variaj krudaĵoj  |  Farĉitaj krudaj tomatoj  | 
olivo hakita verda
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
olivoleo
 |  Salato de rompita tritiko  |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Glacia supo de kukumo  |  Nuksa kaj rokforta saŭco  |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Melongena spica kaĉo  |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Mustarda torto  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Anĉova salato  |  Vegetara kasuleto  |  Harrira  |  Spicita karota salato  |  Maroka kefta  |  Ĉakĉuka  |  Legoma kuskuso  |  Supo minestrone  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  |  Kikera salato  |  Duoliva terpoma raguo  |  Flamumitaj bananoj  |  Bohemiaj fenkoloj  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Poma foliigitaĵo  |  Kukuma salato  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Pipraj kuketoj  |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Envolvitaj fiŝfileoj  |  Patrostita fungaĵo  |  Kolora paprika salato  |  Ajla supo  |  Aŭtuna salato  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Pano frotita per tomatoj  |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  |  Aŭtuna salato  |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
olivo nigra
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Kikera salato  |  Duoliva terpoma raguo  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Aŭtuna salato  | 
olivo senkerna nigra
 |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Kolora paprika salato  | 
olivo senkerna verda
 |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
olivo verda
 |  Duoliva terpoma raguo  | 
oranĝbrando (aŭ alkoholo alia)
 |  Poma foliigitaĵo  | 
oranĝo
 |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  |  Aŭtuna salato  |  Miela rosinkuko  | 
oranĝo (ne §emie traktita)
 |  Oranĝa salato  | 
oranĝosuko
 |  Frukta salato  | 
oranĝpeco kruda
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
oranĝsuko
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  |  Flamumitaj bananoj  |  Flamumitaj bananoj  | 
origano dishakigita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
ovo
 |  Kuko Marĵolen'  |  Tute ĉokolada  |  Meksikia ĉokolado  |  Kukurbeta platkuko  |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Trifromaĝa torto  |  Tri diversaj kukoj  |  Fagopiraj krespoj  |  Tritikaj krespoj  |  Nederlanda flensje  |  Kun ovo kaj fromaĝo  |  Karota torto  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Tinusa pasteĉo  |  Ĉokoladaj kuketoj  |  Ĉokoladpira kuko  |  Sensukera pomkuko  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |  Terpoma vejnita kuko  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Mignonettes  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Vaporbuloj  |  Mitula kiŝo  |  Ananasa saŭrkraŭto  |  Anĉova salato  |  Migdala kaj ĉokolada kremaĵo  |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Maroka kefta  |  Coques cristines  |  Ovoj kun kaprina fromaĝo  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Tiramisu  |  Pipraj kuketoj  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Rokforta kiŝo  |  Krespoj de la fora okcidento  |  Terpomaj platkukoj  |  Citrona kuko  |  Kneletoj  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  |  Batata kuko  |  Legomaj kaj fruktaj fritpastaĵoj  |  Poma omleto  |  Pomtorto  | 
ovo + 2 ovoflavoj
 |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
ovoblanko
 |  Tute ĉokolada  |  Mantecadas de Astorga  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Kaŝtan-ĉokolada ŝaŭmaĵo  |  Ananasa saŭrkraŭto  |  Kazea ŝaŭmaĵo  | 
ovoflavo
 |  Tute ĉokolada  |  Ĉokoladlakto laŭ malnova modo  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Mantecadas de Astorga  |  Poma krustokuko  |  Buletoj el sekaj fruktoj (kaâber fekia)  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Ajla supo  | 
ovoflavo + 5 ovoblankoj
 |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  | 
ovoflavo freŝa
 |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
ovoflavo por orkolorigi la paston
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
ovo kirlita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Ŝinkfromaĝa pano  | 
ovo kuirita
 |  Salato de Momo  | 
ovo malmola
 |  Farĉitaj tomatoj  |  Aŭtuna salato  | 
ovo (po 50)
 |  Poma kaj migdala kuko  | 
palmeto duonigita
 |  Somera fonduo  | 
pampelmuso
 |  Oranĝa salato  |  Aŭtuna salato  | 
panfeĉo
 |  Krespoj de la fora okcidento  | 
panmolaĵo
 |  Ŝinkfromaĝa pano  | 
pano (eventuale malfreŝa)
 |  Gratenita ceposupo  | 
pano itala
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
pano kampara
 |  Friza salato kun rostita Munster  | 
pano kubigita seka
 |  Kontea fonduo  | 
pano kvadrata (sed ne pano senkrusta!)
 |  Surkanapaj bakitaj pomoj  | 
pano malnova
 |  Saŭrkraŭta supo  | 
panraspaĵo
 |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Vegetara kasuleto  |  Fiŝfileoj kun kazeo  | 
pantranĉaĵo kampareca
 |  Pano frotita per tomatoj  | 
pantranĉaĵo seka
 |  Ajla supo  | 
paprikapulvoro
 |  Ĉakĉuka  | 
papriko
 |  Nuksa kaj rokforta saŭco  |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Kikera kasuleto  |  Farĉitaj legomoj  |  Avokada strangaĵo  | 
papriko flava
 |  Ĉakĉuka  | 
paprikofrukto
 |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  | 
paprikofrukto duona verda
 |  Kikera salato  | 
paprikofrukto flava
 |  Kolora paprika salato  | 
paprikofrukto ruĝa
 |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Patrostita fungaĵo  |  Kolora paprika salato  | 
paprikofrukto verda
 |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Patrostita fungaĵo  |  Kolora paprika salato  |  Farĉitaj krudaj tomatoj  | 
papriko ruĝa
 |  Kreola rizoto  |  Ĉakĉuka  | 
papriko verda
 |  Kreola rizoto  |  Ĉakĉuka  | 
parmezano raspita
 |  Supo minestrone  | 
pastaĵo
 |  Pastaĵoj kun salikokoj  | 
pasto ĉokolada por brioĉo
 |  Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano  | 
pasto foliigita
 |  Mustarda torto  | 
pasto maldegelita
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
pasto pecetiĝema
 |  Trifromaĝa torto  |  Pomtorto  | 
pasto por flensje
 |  Lely  | 
pasto rompiĝema
 |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  |  Mitula kiŝo  |  Rokforta kiŝo  |  Sekpruna torto  |  Porea torto  | 
peco dika zingibra
 |  Patrostitaj legombastonetoj  | 
peco kokida
 |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
persiko (freŝa aŭ enladigita)
 |  Melba persikoj  | 
persiko viteja
 |  Aŭtuna salato  | 
petroselo
 |  Salato de rompita tritiko  |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Truffade  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Saŭrkraŭta supo  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Kikera salato  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Terpomaj buletoj  |  Farĉitaj tomatoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
petroselo, bazilio
 |  Supo minestrone  | 
petroselo dispecigita
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
petroselo hakita
 |  Mitula kiŝo  |  Anĉova salato  |  Spicita karota salato  |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  |  Patrostita fungaĵo  |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
petroselo plata
 |  Bearna supo  | 
pimento
 |  Melongena spica kaĉo  |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  |  Spicita karota salato  |  Ĉakĉuka  |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  | 
pimento aŭ pipro
 |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  | 
pimento dolĉa
 |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Maroka kefta  | 
pimento (laŭ gusto la)
 |  Fruktosalato  | 
pimento malgranda
 |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
pimento, zingibro, kurkumo
 |  Brasikaj folioj  | 
pinio
 |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
pipro
 |  Kun mielo kaj piro  |  Mitula kiŝo  |  Kikera kasuleto  |  Fromaĝsupo  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Pipraj kuketoj  |  Oliva ŝmiraĵo (tapenade)  |  Rokforta kiŝo  |  Tomata kaj terpoma supo  |  Poma omleto  | 
pipro (aŭ pimento)
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  | 
pipro aŭ pimento
 |  Kokida kareo  | 
pipro blanka
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
pipro blanka en grajno
 |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
pipro kajena
 |  Trifromaĝa torto  | 
pipro laŭvole
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
pipro muelita blanka
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  | 
pipro muelita griza
 |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  | 
pipro, muskato
 |  Gratenita ceposupo  | 
pipro ruĝa
 |  Kikera kasuleto  |  Kolora paprika salato  | 
pipro, salo
 |  Farĉitaj legomoj  |  Flava gado kun pomoj  | 
pipro verda
 |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Miela rosinkuko  | 
pipro, zingibro cinamo kaj
 |  Cepa kaj vinbera taĵino  | 
pirlikvoro
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  | 
piro
 |  Ĉokoladpira kuko  |  Ĉokoladaj piroj  |  Frukta salato  |  Envolvitaj piroj  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
piro duona distranĉita
 |  Kun mielo kaj piro  | 
piro en siropo
 |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  | 
piro maturega
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  | 
pizo verda
 |  Supo minestrone  |  Mikslegomaĵo  | 
plito (aŭ spinaco)
 |  Kikera kasuleto  | 
pomkompoto
 |  Poma foliigitaĵo  | 
pomo
 |  Poma krustokuko  |  Frukta salato  |  Saŭrkraŭta salato  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Flava gado kun pomoj  |  Poma omleto  |  Lentokareo kun pomoj  |  Surkanapaj bakitaj pomoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  |  Pomtorto  | 
pomo acida
 |  Porsciura detranĉaĵetaro  |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
pomo acideta
 |  Poma kaj migdala kuko  | 
pomo belaspekta
 |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
pomo (boskoop, cox orange aŭ granny smith)
 |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
pomo dika (jubile, melrose aŭ renedo)
 |  Aŭtuna salato  | 
pomo (renedo)
 |  Sangokolbaso kun pomoj  | 
pomo (royal gala, idared aŭ granny smith)
 |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
pompeco glazurita per karamelo
 |  Anaso kun ĉokolado far Alain Senderens  | 
poreo
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Nederlanda bolpoto  |  Bearna supo  |  Kokido kun port-salut  |  Supo minestrone  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Porea torto  | 
porkograso
 |  Truffade  | 
porkograso aŭ butero
 |  Fromaĝsupo  |  Sangokolbaso kun pomoj  | 
porko lardita
 |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
porkolumbaĵo
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
porkoplekaĵo
 |  Bearna supo  | 
porkorostaĵo (800)
 |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
pruno seka
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
pruno senkernigita seka
 |  Envolvitaj piroj  | 
pulvoro avela
 |  Tri diversaj kukoj  |  Citrona kuko  | 
pulvoro cinama
 |  Glacia ĉokolado kun cinamo  |  Tritikaj krespoj  |  Citrona kuko  | 
pulvoro karea
 |  Flava gado kun pomoj  | 
pulvoro migdala
 |  Aŭvernia blu-fromaĝa torto  |  Tri diversaj kukoj  |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Coques cristines  |  Envolvitaj piroj  |  Sekpruna torto  | 
pulvoro paprika
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
pulvoro sukera
 |  Fraga ŝaŭmaĵo  | 
pulvorsukero
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
rafaneto
 |  Kazeo kun rafanetoj  | 
rapo raspita
 |  Advokado kun krudaĵoj  | 
rimenpastaĵo ĉokolada
 |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  | 
rizo
 |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Kreola rizoto  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Harrira  |  Salato de Momo  |  Farĉitaj legomoj  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  |  Farĉitaj krudaj tomatoj  |  Kreola rizo  | 
rokforto
 |  Nuksa kaj rokforta saŭco  |  Trifromaĝa torto  |  Terpoma salato kun rokforto  |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Rokforta kiŝo  | 
rosmareno
 |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
rosmareno dishakigita
 |  Ĉampinjona pasteĉo  | 
rubuso (se eblas)
 |  Aŭtuna salato  | 
rumo
 |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Flamumitaj bananoj  |  Flamumitaj bananoj  |  Batata kuko  | 
rumo blanka
 |  Terpoma vejnita kuko  | 
rumo bruna
 |  Poma krustokuko  | 
rumo (laŭguste)
 |  Sensukera pomkuko  | 
rumsteko hakita
 |  Maroka kefta  | 
ŝabiŝuo (chabichou) duonafinita (pasto estu iomete firma) aŭ kaprofromaĝo alia duonseka
 |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  | 
ŝafidaĵo patrosta
 |  Farĉitaj kukurbetoj  | 
safrano
 |  Kikera kasuleto  |  Harrira  | 
safrano zingibro kaj
 |  Legoma kuskuso  | 
ŝafviando kuirita kaj kubigita
 |  Harrira  | 
salato
 |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
salato friza
 |  Friza salato kun rostita Munster  |  Gaskona salato  | 
salikoko kuirita
 |  Pastaĵoj kun salikokoj  | 
salmo (> 1/fileo) sen fiŝosto sed kun haŭto
 |  Salmo laŭ sveda maniero  | 
salo
 |  Somera fonduo  |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Kakaa siropo  |  Ĉokolada siropo  |  Meksikia ĉokolado  |  Torto kun kaprofromaĝo kaj piroj  |  Torto kun kazeo kaj pomoj  |  Trifromaĝa torto  |  Fagopiraj krespoj  |  Nederlanda flensje  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Karota torto  |  Ĉampinjona pasteĉo  |  Terpoma vejnita kuko  |  Mignonettes  |  Picopasto por spicaj garnaĵoj  |  Saŭrkraŭta pano  |  Poma krustokuko  |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Gazelaj kornoj kun migdaloj  |  Kazea ŝaŭmaĵo  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Kolora paprika salato  |  Krespoj de la fora okcidento  |  Tomata kaj terpoma supo  |  Kreola rizo  |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  |  Kokido kun massalé  |  Brasikaj folioj  |  Fruktosalato  |  Legomaj kaj fruktaj fritpastaĵoj  |  Aŭtuna salato  |  Poma kaj migdala kuko  | 
salo dika
 |  Truffade  | 
salo, freŝe pipro muelita
 |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  | 
salo, pimento
 |  Patrostitaj legombastonetoj  |  Tomata kaĉo (rougail tomates)  |  Fiŝkareo  | 
salo, pimento aŭ pipro
 |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  | 
salo, pipro
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Salato de rompita tritiko  |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Fandaĵoj de kukurbetoj kun kardamomo  |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Kukurbeta platkuko  |  Nuksa kaj rokforta saŭco  |  Kun spegula ovo  |  Kun ovo kaj fromaĝo  |  Kun kremo kaj fungoj  |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Tinusa pasteĉo  |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  |  Salato kun figoj  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Ananasa saŭrkraŭto  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Mongetada  |  Vegetara kasuleto  |  Gaskona salato  |  Harrira  |  Ĉakĉuka  |  Terpoma salato kun rokforto  |  Tinusa kaj kukurba gratenaĵo  |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  |  Fiŝfileoj kun kazeo  |  Kokido kun port-salut  |  Supo minestrone  |  Kazeo kun rafanetoj  |  Ŝinkfromaĝa pano  |  Bova fileo kun rokforta saŭco  |  Avokada strangaĵo  |  Kikera salato  |  Duoliva terpoma raguo  |  Bohemiaj fenkoloj  |  Ajla supo  |  Olivaj tranĉaĵoj  |  Aŭtuna salato  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Spinacoj kiel en Firenze  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  |  Terpomaj platkukoj  |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Kneletoj  |  Terpomaj risoloj (tourtons)  |  Porea torto  |  Lentoj  |  Fazeoloj  |  Terpomaj buletoj  |  Farĉitaj tomatoj  |  Sangokolbaso kun pomoj  |  Lentokareo kun pomoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  |  Kokido kun cidro kaj cepoj  | 
salo, pipro, aromherbo
 |  Mikslegomaĵo  | 
salo, pipro blanka
 |  Glacia supo de kukumo  | 
salo, pipro, cinamo, kumino
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
salo pipro kaj
 |  Trutaj fileoj à l'escabèche  |  Bearna supo  | 
salo,pipro,kareo
 |  Krespa turo kun viando  | 
salo, pipro, muskato
 |  Ĉampinjona ŝaŭmaĵo  | 
salo, pipro nigra
 |  Spicita karota salato  |  Maroka kefta  |  Legoma kuskuso  | 
ŝaloto
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Melongena spica kaĉo  |  Salato kun figoj  | 
ŝaloto hakita
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  | 
salvio
 |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
sangokolbaso nigra (entuta aŭ kvaronigita)
 |  Sangokolbaso kun pomoj  | 
satureo
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
saŭco majoneza
 |  Salato de Momo  | 
saŭco vinagra
 |  Anĉova salato  | 
saŭrkraŭto
 |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  |  Saŭrkraŭta pano  | 
saŭrkraŭto (antaŭkuirita)
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
saŭrkraŭto kruda
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Saŭrkraŭta salato  | 
sekalo
 |  Ananasa saŭrkraŭto  | 
sekalo kompleta
 |  Saŭrkraŭta pano  | 
sekpruno
 |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Sekpruna torto  | 
sekvinbero
 |  Cepa kaj vinbera taĵino  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Spinacoj kiel en Firenze  |  Miela rosinkuko  |  Krespoj de la fora okcidento  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
ŝelo citrona
 |  Karota torto  | 
ŝelpeceto oranĝa
 |  Salato kun figoj  | 
semolo kuskusa
 |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  | 
semolo maiza
 |  Polento kun cepo  |  Millas kun ĉerizoj  | 
semolo maiza (polento)
 |  Maizaj krespetoj  | 
ŝenoprazo
 |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  |  Ŝinkfromaĝa pano  |  Fromaĝsupo  | 
ŝenoprazo hakita
 |  Kuiritaj ruĝaj betoj kun pomoj  | 
sen tigo
 |  Kikera kasuleto  | 
ŝinko
 |  Bearna supo  |  Ŝinkfromaĝa pano  | 
ŝinko kruda (aŭ 6 tre tranĉaĵo maldika)
 |  Salato kun figoj  | 
ŝinko kubigita
 |  Terpomaj platkukoj  | 
ŝinko kuirita
 |  Poreaj rulaĵoj kun ŝinko  | 
ŝinkotranĉaĵo
 |  Pano frotita per tomatoj  | 
siropo ĉokolada
 |  Granisado de kafo kun ĉokolado  | 
siropo ĉokolada ne tro malvarma
 |  Frappé de kafo kun ĉokolada glaciaĵo  | 
siropo grenadina
 |  Oranĝa salato  |  Kazea ŝaŭmaĵo  | 
siropo kakaa
 |  Glacia ĉokolado kun cinamo  | 
siropo sukera
 |  Ĉokoladlakto laŭ malnova modo  | 
ŝnurpano rostita kaj buterita
 |  Somera fonduo  | 
spageto
 |  Kikera kasuleto  | 
spicbuljono
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Gratenita ceposupo  |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  | 
spickuko seka
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
spiclaŭro
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  | 
spicmiksaĵo massalé
 |  Kokido kun massalé  | 
spinaco
 |  Spinacoj kiel en Firenze  | 
sufiĉe tomato matura
 |  Tomata kaj terpoma supo  | 
sukero
 |  Tute ĉokolada  |  Kakaa siropo  |  Ĉokolada siropo  |  Tritikaj krespoj  |  Kun ĉokolado kaj migdaloj  |  Karota torto  |  Mantecadas de Astorga  |  Salmo laŭ sveda maniero  |  Ĉokoladpira kuko  |  Numido kun ĉokolado  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |  Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj  |  Ĉokoladaj piroj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Saŭrkraŭta pano  |  Millas kun ĉerizoj  |  Migdala kaj ĉokolada kremaĵo  |  Sekaj kukoj kun cinamo  |  Coques cristines  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Pipraj kuketoj  |  Kolora paprika salato  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Miela rosinkuko  |  Citrona kuko  |  Fruktosalato  |  Flamumitaj bananoj  |  Poma omleto  |  Poma kaj migdala kuko  | 
sukero bruna
 |  Tri diversaj kukoj  |  Ĉokoladaj kuketoj  |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  | 
sukero kristaligita
 |  Somera fonduo  |  Kuko Marĵolen'  | 
sukero pulvora
 |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Melonsupo  |  Meksikia ĉokolado  |  Framba kremaĵo kun ĉokolado  |  Ĉokoladaj rimenpastaĵoj kun citrusoj  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Perdita pano kun ĉokolado kaj klementina kompoto  |  Tiramisu  |  Surkanapaj bakitaj pomoj  |  Pomtorto  | 
sukero rufa
 |  Poma kaj migdala kuko  | 
sukero vanilita
 |  Torto kun ĉokolado kaj piroj  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |  Terpoma vejnita kuko  |  Poma krustokuko  | 
sukerpulvoro
 |  Buletoj el sekaj fruktoj (kaâber fekia)  | 
ŝultraĵo ŝafida (aŭ femuraĵo)
 |  Ŝafida ŝultraĵo  | 
terpomo
 |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Delfenuja grateno  |  Bearna supo  |  Salato de Momo  |  Terpoma salato kun rokforto  |  Duoliva terpoma raguo  |  Terpomaj platkukoj  |  Ŝafida ŝultraĵo  |  Mikslegomaĵo  |  Terpomaj buletoj  | 
terpomo dika
 |  Nederlanda bolpoto  | 
terpomo dolĉa
 |  Legoma kuskuso  | 
terpomo faruneca
 |  Tomata kaj terpoma supo  | 
terpomo firma
 |  Anĉova salato  | 
terpomo kuirita
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  | 
terpomo maljuna vaporkuirita
 |  Kneletoj  | 
terpomo mezdika
 |  Kukuma kremaĵo kun ŝenoprazo  | 
terpomo mezgranda
 |  Truffade  | 
timiano
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  |  Provenca legommiskaĵo  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Bearna supo  |  Kikera kasuleto  |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  |  Duoliva terpoma raguo  |  Lentoj  |  Kokida kareo  |  Terpomaj buletoj  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  |  Porka rostaĵo kun pomoj kaj herboj  | 
timiano aŭ satureo
 |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
timiano dishakigita
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  | 
timiano, laŭro
 |  Ajla supo  | 
timiano, laŭrofolio
 |  Mongetada  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Tomata kaj terpoma supo  | 
tinuso
 |  Salato de Momo  |  Tinusa kaj kukurba gratenaĵo  | 
tinuso (en skatolo)
 |  Tinusa pasteĉo  | 
tinuso natura
 |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  | 
tinuso (senspica)
 |  Farĉitaj tomatoj  | 
tomato
 |  Salato de rompita tritiko  |  Farĉitaj kukurbetoj  |  Krespa turo kun viando  |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  |  Provenca legommiskaĵo  |  Mustarda torto  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Mongetada  |  Anĉova salato  |  Vegetara kasuleto  |  Gaskona salato  |  Ĉakĉuka  |  Salato de Momo  |  Kokido kun port-salut  |  Supo minestrone  |  Kokido laŭ brazila maniero  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  |  Pano frotita per tomatoj  |  Variaj krudaĵoj  |  Tomata kaĉo (rougail tomates)  |  Rostitaj pomoj kun kaprina fromaĝo  | 
tomato dika
 |  Tomatoj kun ŝafina fromaĝo  |  Farĉitaj tomatoj  | 
tomatokaĉo koncentrita
 |  Farĉitaj legomoj  | 
tomato kvaronigita
 |  Legoma kuskuso  | 
tomato malgranda
 |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  | 
tomato malgranda matura
 |  Kokida kareo  | 
tomato malmola
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  | 
tomato matura
 |  Kikera kasuleto  | 
tomato pecigita
 |  Orienta brasiko  | 
tomatopureo
 |  Ovoj kun kaprina fromaĝo  | 
tomato sengrajnigita
 |  Harrira  | 
tomato (sufiĉe dika)
 |  Farĉitaj krudaj tomatoj  | 
tomatpureo
 |  Tinusa pasteĉo kun fromaĝo  | 
Tortmuldilo 22 diametra kun fundo demetebla
 |  Trifromaĝa torto  | 
tortmuldilo altranda
 |  Torto kun kazeo kaj pomoj  | 
tritiko
 |  Trikikaj fritbuloj kun spica saŭco  |  Ananasa saŭrkraŭto  | 
tritiko kompleta
 |  Saŭrkraŭta pano  | 
tritiko rompita
 |  Salato de rompita tritiko  | 
truleto
 |  Tritikaj krespoj  | 
truleto ligna
 |  Fagopiraj krespoj  | 
tuko por grasigi la kuirilon (aŭ terpomo duona)
 |  Fagopiraj krespoj  | 
tuko por grasigi la paton
 |  Tritikaj krespoj  | 
ujo granda (bovlego)
 |  Tritikaj krespoj  | 
unu aŭ du melongeno laŭ dikeco
 |  Melongena kaĉo (rougail bringelles)  | 
unu citrono
 |  Karota torto  |  Porsciura detranĉaĵetaro  | 
unu oranĝo
 |  Frukta salato  | 
vanilekstrakto
 |  Kakaa siropo  |  Ĉokolada siropo  |  Ĉokoladlakto laŭ malnova modo  |  Meksikia ĉokolado  | 
vanilo
 |  Ĉokoladbanana ŝaŭmaĵo  |  Kremaĵo kun kokoso  |  Ofenschlupfer (poma pankuko)  |  Miela rosinkuko  | 
viandhakitaĵo
 |  Krespa turo kun viando  | 
viando hakita
 |  Farĉitaj legomoj  | 
viando hakita (bova+porka) krom en la vegetarana gratenaĵo
 |  Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo  | 
vinagro
 |  Kruda saŭrkraŭta salato  |  Gaskona salato  |  Salato de Momo  |  Kikera salato  | 
vinagro blanka
 |  Friza salato kun rostita Munster  |  Kolora paprika salato  | 
vinagro, salo, pipro
 |  Cepa kaj vinbera kiŝo kaj ties salato  | 
vinagrosaŭco
 |  Farĉitaj krudaj tomatoj  | 
vinagrosaŭco aromherba
 |  Variaj krudaĵoj  | 
vinagrosaŭco kun juglandoleo
 |  Bukedo de verdaĵoj kun kuniklo  | 
vinagro ŝerea
 |  Numido kun ĉokolado  | 
vinbero freŝa
 |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  | 
vinbero korinta
 |  Trifromaĝa torto  | 
vinbero nigra (Lavallée)
 |  Rokforta kiŝo  | 
vinbero seka
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  |  Ĉokolada kuglofo kun spicitaj vinberoj  |  Legoma kuskuso  |  Envolvitaj piroj  |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  |  Surkanapaj bakitaj pomoj  |  Brasika salato kun pomoj kaj fromaĝo gouda  | 
vinbero (seka)
 |  Orienta brasiko  | 
vinbero seka (50)
 |  Saŭrkraŭta salato  | 
vino banyuls
 |  Patrostita kokidaĵo kun vinberoj  | 
vino blanka
 |  Fromaĝravioloj kun fiŝo  |  Pastaĵoj kun salikokoj  |  Eglefino laŭ dana festmaniero  |  Kokido laŭ vaska maniero  |  Kakaopastaĵo kun fromaĝo de Gorgonzola  |  Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles  |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  |  Flava gado kun pomoj  | 
vino blanka (alzaca)
 |  Mitula kiŝo  | 
vino blanka seka
 |  Kokido kun port-salut  |  Kaprinaj fromaĝetoj en marinaĵo  |  Kokido laŭ brazila maniero  | 
vino bordoza
 |  Numido kun ĉokolado  | 
vino ruĝa
 |  Bova fileo kun vinberoj kaj kakao  |  Bovidaj femurtranĉaĵoj kun sekaj fruktoj  | 
vino ruĝa (ekz. malfrua Burgonja)
 |  Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto  | 
vino seka blanka
 |  Mugilaj fileoj kun verda pipro  | 
vino seka blanka el Ĵuraso
 |  Kontea fonduo  | 
Worcester
 |  Olivaj tranĉaĵoj  | 
zingibro
 |  Fiŝo kun ĉokolada saŭco  |  Harrira  |  Miela rosinkuko  |  Lentoj  |  Fazeoloj  |  Kokida kareo  |  Kolbasa specialaĵo (rougail saucisses)  |  Fiŝkareo  |  Ova specialaĵo (rougail z'eufs)  | 
zingibro aŭ limetoŝelo
 |  Tomata kaĉo (rougail tomates)  | 
zingibro freŝa
 |  Patrostita porkaĵo kun sekaj vinberoj  | 
zingibro pulvora
 |  Tri diversaj kukoj  |  Ĉokoladaj kuketoj kun zingibro  |