ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Poma Semajfino

Por 4 personoj
Preparado: 20 min
Kuirado: 35 min
400 g da verdaj lentoj,
2 pomoj,
2 jogurtoj,
2 cepoj,
1 supkulero da pulvora kareo,
oleo,
laŭro,
salo, pipro.
 
Lentokareo kun pomoj
 
Preparado
1
Malforte boligu la lentojn en sala akvo kun laŭro kaj pipro dum duonhoro.
2
Senŝeligu kaj rimenigu la pomojn kaj cepojn.
3
Origu la cepojn en pato kun oleo. Aldonu pomojn kaj kareon. Kuiru ĝis moliĝo.
4
Ekster la fajro aldonu jogurtojn kaj la elgutigitajn lentojn.
5
Surtabligu varme.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".