ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Terpoma Semajnfino

Por 8 personoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 10 min
8 tomatoj (sufiĉe dikaj),
1 verda paprikofrukto,
80 g da rizo,
aromherboj,
8 olivoj,
vinagrosaŭco.
 
Farĉitaj krudaj tomatoj
1
Kuiru la rizon en bolanta saligita akvo.
2
Kontraŭflanke de la tigo tondu kovrilon el ĉiu tomato. Saligu la internon de la tomato kaj returnu ĝin por elgutigi ĝin.
3
Senkernigu la olivojn. Lavu kaj haku la paprikofrukton. Kunigu ĝin kun la rizo, olivoj, herboj kaj saŭco.
4
Farĉu la tomatojn per tiu miksaĵo.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".