ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Vinbera Semajnfino | |||||||||||||||||||
Por 4 personoj
Preparado: 20 min Macerado: 8 h Kuirado: 20 min 800 g da bova fileo,
1 supkulero da faruno, 100 g da sekaj vinberoj, 1 supkulero da kakao, 40 g da butero, salo, pipro. Por la marinaĵo 1 botelo da ruĝa vino,100 g da hakitaj cepoj, 120 g da tranĉitaj karotoj, aromherboj (timiano, laŭro), 10 cl da konjako. |
Bova fileo kun vinberoj kaj kakao
|
|||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |