ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Vinbera Semajnfino

Por 4 personoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 5 min
8 kamparecaj pantranĉaĵoj,
8 ŝinkotranĉaĵoj,
1 ajlero,
2 tomatoj,
4 tekuleroj da olivoleo.
 
Pano frotita per tomatoj
1
Rostu la pantranĉaĵojn.
2
Senŝeligu ajlerojn, duonigu ilin kaj forĵetu la ĝermon. Frotu la panon per ajlo.
3
Lavu kaj duonigu la tomatojn. Frotu ilin sur la pano.
4
Surverŝu pogute olivoleon. Aldonu eventuale ŝinkon.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".