ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Vinbera Semajnfino

Por 4 personoj
Preparado: 15 min
Kuirado: 10 min
100 g da nigra ĉokolado,
35 cl da lakto,
2 tekuleroj da mielo,
2 supkuleroj da maiza amelfaruno.
 
Ĉokoladaj kremaĵoj
1
Diluu la amelfarunon en iom da lakto.
2
Varmigu lante la lakton en kaserolo kun la ĉokoladaj pecoj dum 5 min.
3
Aldonu la mielon kaj la amelfarunon. Lasu boleti 3 min, senĉese kirlante.
4
Verŝu en bovletojn. Lasu malvarmiĝi.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".