ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Vinbera Semajnfino | |||||||||||
Por 6 personoj Preparado: 15 min Kuirado: 45 min (en premmarmito : 15 min) 1 pecigita kokido (1,2 kg), 1 supkulero da olivoleo, 1 hakita cepo, 2 tomatoj, 1 hakita ŝaloto, 75 g da butero, iom da faruno, 50 g da freŝaj vinberoj, 1 glaso da vino banyuls, 400 g da rizo, salo, pipro. | Patrostita kokidaĵo kun vinberoj
| |||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |