ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Oliva Semajnfino | |||||||||||||||||||||||
Por 8 personoj
Preparado: 20 min Kuirado: 10 min Ripozo: 1 h 3 ruĝaj paprikofruktoj,
3 verdaj paprikofruktoj, 3 flavaj paprikofruktoj, 2 supkuleroj da olivoleo, 6 supkuleroj da sunflora oleo, 2 supkuleroj da citronsuko, 2 supkuleroj da blanka vinagro, 1 dispremita ajlero, 1 pinĉaĵo da salo, 1 pinĉaĵo da sukero, 3 malmole kuiritaj ovoj, 60 g da senkernaj nigraj olivoj, 2 supkuleroj da koriandro, 1 pinĉaĵo da ruĝa pipro. |
Kolora paprika salato
|
|||||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |