ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Oliva Semajnfino

Por 8 personoj
Preparado: 15 min
Ripozo: 20 min
Kuirado: 20 min
400 g da faruno,
80 g da sukero,
2 dl da olivoleo,
3 ovoj,
pipro.
 
Pipraj kuketoj
1
Miksu ĉiujn ingrediencojn. Knedu la paston rapide.
2
Etendu la paston 1 cm dike. Lasu ripozi 20 min.
3
Eltondu diversformajn kuketojn. Ŝmiru iom da ovo por origi ilin.
4
Kuiru en la mezvarma bakforno (140 °C).
 
Tiuj kuketoj estas specialaĵo de la langvedoka urbo Limoux.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".