ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Oliva Semajnfino | |||||||||||||
Por 4 personoj Preparado: 15 min Kuirado: 1 h 15 min (en premmarmito) 800 g da stufota bovaĵo, 1 supkulero da olivoleo, 3 cepoj, 2 supkuleroj da faruno, 1 botelo da blanka vino, 1 glaso da akvo, 3 ajleroj, timiano, laŭrofolioj, pipro, 5 tomatoj, 100 g da nigraj olivoj, petroselo, 200 g da nudeloj. | Bova stufaĵo laŭ maniero de Arles
| |||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |