ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Oliva Semajnfino | |||||||||||||||||||
Por 4 personoj
Preparado: 15 min Kuirado: 55 min (25 min en premmarmito) 4 kokidaj pecoj,
faruno, 3 supkuleroj da olivoleo, 1 cepo, 30 cl da blanka seka vino, salo, 1 malgranda pimento, 3 ajleroj, 250 g da tomatoj, 250 g da fungoj, 150 g da senkernaj verdaj olivoj, 50 g da migdalaj lamenetoj, 500 g da maizo, 10 g da butero. |
Kokido laŭ brazila maniero
|
|||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |