ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino 2a | |||||||||||||
Por 8 personoj Preparado: 25 min Kuirado: 35 min 100 g da verdaj fazeoloj, 100 g da ĉampinjonoj, 100 g da verdaj pizoj, 2 kukurbetoj, 1 poreo, 4 tomatoj, 2 celeribranĉoj, 1 cepo, petroselo, bazilio, 60 g da makaronioj, 80 g da raspita parmezano, 5 supkuleroj da olivoleo, salo, pipro. | Supo minestrone
| |||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |