ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino 2a

Por 4 personoj
Preparado: 15 min
Malvarmiĝo: 1 h
400 g da kazeo,
2 ovoblankoj,
40 g da glazuro,
4 supkuleroj da oranĝa marmelado,
salo,
iom da grenadina siropo.
 
Kazea ŝaŭmaĵo
1
Firmŝaŭmigu la ovoblankojn kun 1 pinĉaĵo da salo. Aldonu la glazuron. Delikate enmiksu en la kazeon.
2
Metu en pokalon unu supkuleron da oranĝa marmelado. Surverŝu la kazean ŝaŭmaĵon. Lasu unu horon en la fridujo.
 
Antaŭ ol surtabligi oni povas aldoni iom da grenadina siropo, konfititajn oranĝajn ŝelrimenojn, ktp.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".