ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino 2a

Por 4 personoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 5 min
300 g da maiza semolo (polento),
5 dl da lakto,
oleo,
butero.
 
Maizaj krespetoj
1
Boligu la lakton. Enverŝu la polenton. Kuiru malforte ĝis plidensiĝo.
2
Ŝmiru la paston per prembastono (ĝi devas esti proksimume 5 mm dika). Eltondu per glaso diskojn da pasto.
3
Patrostu la krespetojn en oleo kaj buteru ĝis ili oriĝos.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".