ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Dolĉaĵa Semajnfino | |||||||||||||
Por 8 personoj Preparado: 20 min Kuirado: 55 min 4 kukurbetoj, 4 paprikoj, 4 melongenoj, 4 ajleroj, suko de 2 citronoj, 2 supkuleroj da koncentrita tomatokaĉo, 4 supkuleroj de sekigita mento. Por la farĉo 1 glaseto da rizo,200 g da hakita viando, 20 g da butero, 1 hakita cepo, 1 pinĉaĵo da kumino, pipro, salo. | Farĉitaj legomoj
| |||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |