ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Dolĉaĵa Semajnfino

Por 4 personoj
Preparado: 15 min
Kuirado: 25 min
5 karotoj,
2 terpomoj,
2 glasoj da rizo,
2 tomatoj,
2 kuiritaj ovoj,
1 granda lado de tinuso,
majoneza saŭco,
vinagro,
olivoj.
 
Salato de Momo
1
Senŝeligu la karotojn kaj la terpomojn. Distranĉu ilin kaj kuiru en bolanta akvo aŭ en vaporo.
2
Kuiru la rizon en granda kvanto da saligita akvo. Elgutigu la rizon kaj la legomojn. Lasu malvarmiĝi.
3
Lavu la tomatojn kaj tranĉu ilin.
4
Tranĉu la ovojn. Diserigu la tinuson.
5
Miksu ĉiujn ingrediencojn. Aldonu majonezan saŭcon kaj iom da vinagro.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".