ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Dolĉaĵa Semajnfino | |||||||||||||||||
Por 6 personoj Preparado: 45 min Kuirado: 1 h 15 min 500 g da kuskuso, 150 g da cepoj, 1 pinĉaĵo da safrano kaj zingibro, 1 dl da olivoleo, 400 g da karotoj, 300 g da napoj, 300 g da kvaronigitaj tomatoj, 300 g da kukurbo, 300 g da verdaj kukurbetoj dike tranĉitaj, 100 g da kuiritaj kikeroj, 100 g da sekaj vinberoj, 200 g da dolĉaj terpomoj, 100 g da butero, 1 supkulero da hakita freŝa koriandro, salo, nigra pipro. | Legoma kuskuso
| |||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |