ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Dolĉaĵa Semajnfino | |||||||||
Por 4 personoj
Preparado: 20 min Kuirado: 10 min 600 g da hakita rumsteko,
1 ovo, 1 pinĉaĵo da dolĉa pimento, 1/2 tekulero da kumino, 1 pinĉaĵo da cinamo, 1 supkulero da freŝa hakita mento, 80 g da fajne hakitaj cepoj, 1 supkulero da freŝa hakita koriandro, 1 supkulero da olivoleo, 3 supkuleroj da akvo, salo, nigra pipro. |
Maroka kefta
|
|||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |