ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Dolĉaĵa Semajnfino | |||||||||||
Por 4 personoj Preparado: 30 min Kuirado: 1 h 200 g da kuirita kaj kubigita ŝafviando, 80 g da hakitaj cepoj, 5 cl da olivoleo, 60 g da maldike tranĉita celerio, 150 g da lentoj, 300 g da sengrajnigitaj tomatoj, duona tekulero da safrano, 2 pinĉaĵoj da zingibro, 2 supkuleroj da freŝa hakita koriandro, 100 g da kuiritaj kikeroj, 80 g da rizo, suko de duona citrono, salo, pipro. | Harrira
| |||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |