ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Munĝetada Semajnfino | |||||||||||||
Por 8 personoj Preparado: 1 h Kuirado: 2 h 30 min 800 g da fazeoloj, 4 dikaj cepoj, 4 karotoj, 2 tomatoj, 3 ajleroj, 5 kariofiloj, 500 g da porka kolaĵo (aŭ supra dorsaĵo), 200 g da lardo, 300 g da lardhaŭto, 600 g da tuluzaj kolbasoj, 50 g da ansera graso, timiano, laŭrofolioj, salo, pipro. | Mongetada
| |||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |