ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Munĝetada Semajnfino | |||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 30 min Kuirado: 50 min 8 pecoj de kokido (1,6 kg),
2 cepoj, 3 ajleroj, 800 g da tomatoj, 2 verdaj paprikofruktoj, 2 ruĝaj paprikofruktoj, 4 supkuleroj da olivoleo, 360 g da rizo, 1 tigo da timiano, 3 laŭrofolioj, 4 tigoj da petroselo, 20 cl da blanka vino, salo, pipro. |
Kokido laŭ vaska maniero
|
|||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |