ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Munĝetada Semajnfino

Por 6 personoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 20 min
1 foliigita pasto,
80 g da mustardo,
150 g da raspita ementala fromaĝo,
3 tomatoj,
5 cl da olivoleo,
provencaj herboj.
 
Mustarda torto
1
Ŝmiru la paston en buterumitan tortan muldilon. Ŝmiru mustardon sur la paston (5 mm dike), kovru per raspita fromaĝo kaj tomataj eltranĉaĵoj. Dissemu herbojn kaj flueton da olivoleo.
2
Enfornigu dum proksimume 20 min je varma temperaturo (180 °C).
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".