ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Saŭrkraŭta kaj Kiŝa Semajnfino

Por 6 personoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 20 min
3 malgrandaj melongenoj,
3 tomatoj,
4 kukurbetoj,
1 flava kaj 1 ruĝa paprikofruktoj,
4 ajleroj,
2 supkuleroj da oliveoleo,
1 pinĉaĵo da timiano.
 
Provenca legommiskaĵo
1
En rostopato varmigu oleon. Aldonu la tranĉitajn legomojn, ajlon kaj timianon.
2
Kovru kaj kuiru dum 20 min.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".