ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Saŭrkraŭta kaj Kiŝa Semajnfino | |||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 15 min Kuirado: 35 min 1 rompiĝema pasto,9 cepoj,150 g da sekaj vinberoj,2 ovoj,25 cl da densa kremo, zingibro, kardamomo, cinamo.
Salato 1 batava laktuko,fromaĝo (grujero aŭ simila),1 cepo,3 supkuleroj da oleo,2 supkuleroj da vinagro, salo, pipro. |
Cepa kaj vinbera kiŝo kaj ties salato
|
|||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |