ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Saŭrkraŭta kaj Kiŝa Semajnfino | |||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 15 min Kuirado: 40 min 400 g da ladsaŭrkraŭto,
1,5 l da buljono, 1 tekulero da kumingrenoj, 1 aŭ 2 cepoj, 6 supkuleroj da butero, 3 supkuleroj da faruno, 6 tranĉaĵoj de malnova pano, 1 branĉo da petroselo. |
Saŭrkraŭta supo
|
|||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |