ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Saŭrkraŭta kaj Kiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||||
Por 6 personoj Preparado: 35 min Kuirado: 35 min 500 g da saŭrkraŭto, 30 g da margarino, 2 tasoj da akvo, 3 laŭrfolioj, 40 g da butero, 250 g da rizo, 5 dl da saligita akvo aŭ legombuljono, 12 cm da ĉorizo, 2 cepoj, 250 g da hakita viando (bova+porka) krom en la vegetarana gratenaĵo, 250 ml da likva kremo, 150 ml da densa kremo, 6 supkuleroj da panraspaĵo, salo, pipro. | Riza kaj saŭrkraŭta gratenaĵo
| |||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |