ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Saŭrkraŭta kaj Kiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 30 min Kuirado: 45 min 20 sekaj prunoj,
1,2 kg da porkolumbaĵo, 50 g da seka spickuko, 2 kardamomgrenoj, 1 supkulero da oleo, 2 cepoj, 500 g da acidaj pomoj, 50 g da sekaj vinberoj, 25 cl da ruĝa vino (ekz. malfrua Burgonja), 2 supkuleroj da bruna sukero, 50 cl da buljono (senvianda,por la vegetaranoj), 500 g da saŭrkraŭto (antaŭkuirita), salo, pipro, cinamo, kumino. |
Porko-lumbaĵo kun Holstein Saŭrkraŭto
|
|||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |