ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Ĉokolada Semajnfino 2a | |||||||||||||||||
Por 2 picoj Preparado: 10 min Kuirado: 5 min 150 g da aveloj, 150 g da sukero, 150 cl da akvo, 200 g da raspita parmezana fromaĝo, 100 g da pistitaj nuksoj, 40 g da rostitaj pistitaj aveloj envolvitaj per karamelo, 2 ovoj, 2 supkuleroj da kremo, muskatnukso, salo, pipro. | Fromaĝa picogarnaĵo kun nuksoj
| |||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |