ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Ĉokolada Semajnfino 2a | |||||||||||||||||
Por 10 personoj
Preparado: 55 min Ŝveliĝo de la pasto: 1 h Kuirado: 15 min 300 g da ĉokolada pasto por brioĉo,
150 g da rokforta fromaĝo, 2 bananoj, 1 ovo, 20 cl da densa kremo, 75 g da amara ĉokolado (minimume 60% da kakao), 15 g da pulvora kakao. |
Ĉokoladaj profiteroloj kun rokforto kaj banano
|
|||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |