ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Vegetara Semajnfino

Por 3 personoj
Preparado: 25 min
Kuirado: 30 min
1 melongeno,
2 ŝalotoj,
1 pinto da pimento,
duona tekulero da marsalo,
olivoleo.
 
Melongena spica kaĉo
1
Rostu la ŝelon de la melogeno per flamo. Kiam la legomo estas interne mola, senŝeligu kaj premu la pulpon per forko.
2
Maldike raspu la ŝalotojn.
3
Miksu la tuton. Mergu la miksaĵon per oleo.
 
Oni manĝas ĉi tiun spican kaĉon kun segala pano. Oni povas per ĝi prepari kanapojn ornamitajn per kresa folieto.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".