ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 20 min Kuirado: 25 min 1 kg da trutaj fileoj,
150 g da cepoj, 3/4 l da akvo, 1/4 l da aceto, 1 citrono, 50 g da faruno, 10 g da gelateno, oleo, porkograso, aromaĵoj: drakunkolo, satureo, rosmareno, majorano, timiano, laŭro, ajlo, kariofilo, pipro en grajnoj, salo kaj pipro. |
Trutaj fileoj à l'escabèche
|
|||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |