ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||||||
Por 6 personoj Preparado: 45 min Kuirado: 35 min 6 fiŝtranĉaĵoj da eglefino (proksimume 300 g por ĉiu). Spicbuljono 3 l da akvo,500 g da cepoj, 200 g da karotoj, 1 tekulero da blanka pipro, 40 g da nerafinita marsalo, 2 branĉetoj da timiano, 2 folioj da spiclaŭro, 3 kariofiloj, 1 dl da blanka aceto, 2 dl da blanka vino. Saŭco 7 dl da lakto,50 g da faruno, 50 g da butero, 100 g da forta mustardo, 100 g da petroselo. Garnaĵo 1 kg da terpomoj,6 ovoj, 600 g da marinitaj betoj, preparita kreno, dispecigita petroselo. | Eglefino laŭ dana festmaniero
| |||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |