ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||
Por 4 personoj
Preparado: 25 min Kuirado: 60 min 150 g da sukero,
1/2 citrona ŝelo, suko de unu citrono, 225 g da raspitaj karotoj, 225 g da muelitaj migdaloj, 45 g da faruno (aŭ 60 g da amelo), 3 ovoj, 1 tekulero da bakpulvoro, 1 supkulero da ĉeriza brando, 1 pinĉaĵo da salo. |
Karota torto
|
|||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |