ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fiŝa Semajnfino | |||||||||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 25 min Kuirado: 60 min 1,2 kg da mugilaj fileoj,
150 g da tomatoj, 20 cl da seka blanka vino, 2 paprikofruktoj, 2 cepoj, 5 supkuleroj da oleo, 10 g da butero, 2 supkuleroj da verda pipro, 1 tekulero da pistita ajlo, 1 supkulero da petroselo, 1 tekulero da timiano, salo. |
Mugilaj fileoj kun verda pipro
|
|||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |