ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 4 garnitaj krespoj
Preparado: 10 min
Kuirado: 10 min
400 g da fungoj,
200 g da densa kremo,
duona peco de kokaĵa buljono,
1 maldike hakita askalono,
4 fagopiraj krespoj,
butero,
salo, pipro.
 
Kun kremo kaj fungoj
1
Fandu la askalonon en pato kun iom da butero.
2
Aldonu la fungojn kaj la buljona peco.
3
Kuiru la tuton dum 5 min, aldonu la kremon, salu kaj pipru.
4
Kuiru sur ne tro forta fajro ĝis la kremo ĉirkaŭu la fungojn.
5
Ŝmiru 3 kulerojn da funga saŭco sur ĉiu krespo.
 
Oni varmigas la krespojn dum 30 sek antaŭ ol surtabligi.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".