ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 1 garnita krespo
Preparado: 10 min
1 fagopira krespo,
1 ova flavaĵo,
salo, pipro.
 
Kun spegula ovo
1
Varmigu la krespon dum 30 sek.
2
Metu la ovan flavaĵon en la mezon.
3
Faldu la randojn de la krespo sur la ovon, lasante ĝin videbla.
4
Varmigu la krespon denove dum kelkaj sekundoj por kuiri la ovon.
5
Laŭguste aldonu pipron kaj salon.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".