ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 1 patkuko
Preparado: 10 min
1 cepo,
ĉampinjonoj,
dispecigita lardo,
miksaĵo de legomoj (pizoj, fazeoloj kaj tranĉitaj karotoj),
butero aŭ oleo,
pasto por flensje.
 
Lely
1
Tranĉu cepon kaj ĉampinjonojn.
2
Hejtu paton kun iom da butero aŭ oleo.
3
Fritu la tranĉitan cepon. Aldonu lardon kaj iom poste la ĉampinjonojn.
4
Fine aldonu miksaĵon de legomoj kaj plu fritu la tuton.
5
Aldonu patkukan paston en la paton, sur la frititaĵojn.
6
Turnu la patkukon kaj metu ĝin sur telero.
7
Metu varmigitan raguon sur la patkuko kaj faldu ĝin.
 
Oni ornamas per salato, tranĉita tomato kaj salata saŭco.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".