ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 8 ĝis 10 krespegoj,
: sufiĉe dikaj kaj grandaj (ĉ. 30 cm diametre).
200 g da faruno,
0,5 l da lakto,
2 ovoj,
iometo da salo.
 
Nederlanda flensje
1
Preparu la paston same kiel por alitipaj krespoj.
2
Ŝmiru paston en paton, sufiĉe dike.
3
Kuiru ambaŭflanke dum 3 min.
 
Oni ankaŭ nomas tian krespon pannekoek (t.e. patkuko).
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".