ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 1 garnita krespo
Preparado: 5 min
1 varma krespo,
1 supkulero da tranĉitaj migdaloj,
1 supkulero da migdala pulvoro,
20 g da nigra ĉokolado,
2 supkuleroj da densa kremo,
1 kafkulero da sukero.
 
Kun ĉokolado kaj migdaloj
1
Varmigu la kremon, aldonu la dispecigitan ĉokoladon.
2
Kiam la tuto estas fandita, aldonu la migdalan pulvoron.
3
Verŝu sur la krespon, faldu ĝin dufoje.
4
Dissemu la tranĉitajn migdalojn sur la krespon kaj aldonu sukeron.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".