ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino

Por 1 garnita krespo
Preparado: 5 min
1 varma krespo,
20 g da nigra ĉokolado,
2 supkuleroj da densa kremo,
1 kafkulero da brando Cointreau,
2 kafkuleroj da oranĝa marmelado.
 
Kun ĉokolado kaj oranĝoj
1
Varmigu la kremon en malgranda kaserolo.
2
Aldonu la dispecigitan ĉokoladon kaj la brandon.
3
Kiam la tuto estas fandita, miksu.
4
Aldonu unu kuleron da marmelado, miksu kaj verŝu sur la krespon.
5
Faldu la krespon dufoje kaj ŝmiru la duan kuleron da marmelado sur la krespo.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".