ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino | |||||||||||||||||||||||||
Por ĉirkaŭ 24 krespoj Preparado: 10 min, la pasto devas ripozi dum 1 h Por la pasto 250 g da tritika faruno,3 supkuleroj da fagopira faruno, 1 ovo, 120 g da sukero, 120 g da fandita duonsalita butero, 1 granda glaso (25 cl) da lakto, 1 granda glaso (25 cl) da akvo, 1 kafkulero da cinama pulvoro, 1 supkulero da akvo el oranĝarbaj floroj, 2 supkuleroj da cidra brando aŭ da kalvadosa brando. Por kuirado 1 taso (150 g) da fandita butero por grasigi la paton,1 granda ujo (bovlego), 1 ligna kulero, 1 kulerego, 1 truleto, 1 peco da tuko por grasigi la paton. | Tritikaj krespoj
| |||||||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |