ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Krespa Semajnfino | |||||||||||||||||||||||||
Por ĉirkaŭ 12 krespoj
Preparado: 20 min, la pasto devas ripozi plurajn horojn, eĉ tutan nokton Por la pasto 500 g da fagopira faruno,4 supkuleroj da tritika faruno, 1 ovo, 1 kafkulero da salo, 50 cl da malvarma akvo, 3 supkuleroj da oleo, 1 taso da lakto. Por kuirado 1 taso da fandita butero por grasigi la kuirilon,250 g da duonsalita butero por grasigi la krespojn, 1 krespilo aŭ 1 pato, 1 peco da tuko por grasigi la kuirilon (aŭ duona terpomo), 1 kulerego, 1 ligna truleto. |
Fagopiraj krespoj
|
|||||||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |