ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino | |||||||||||||
Por 20 min
Kuirado: 45 min ĝis 1 h 1 saketo da bakpulvoro,
3 ovoj, 200 g da bruna sukero. kun migdaloj 100 g da faruno,250 g da migdala pulvoro. kun spicoj 300 g da faruno,3 tekuleroj da pulvora cinamo, 3 tekuleroj da pulvora zingibro. kun aveloj kaj ĉokoladeroj 200 g da faruno,125 g da avela pulvoro, 1 saketo da ĉokoladeroj. |
Tri diversaj kukoj
|
|||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |