ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino | |||||||||||||||||||||||||||
Por 6 personoj
Preparado: 15 min Kuirado: 35 min 250 g da pecetiĝema pasto,
80 g da mimoleto, 100 g da franĉkontea grujero, 50 g da rokforto, 4 ovoj, 125 g da likva kremo, 4 supkuleroj da lakto, 40 g da korintaj vinberoj, 12 duonmaturaj juglandoj, duonripo da celerio, butero, salo, kajena pipro. materialo Tortmuldilo 22 cm diametra kun demetebla fundo. |
Trifromaĝa torto
|
|||||||||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |