ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino | |||||||||||||||||||||||||||
Por 6 ĝis 8 personoj
Preparado: 10 min por la pasto; 30 min por la torto Ripozo: 1 h Kuirado: 35 min pecetiĝema pasto 250 g da faruno,125 g da butero, 1 pinĉaĵo da salo, 1 kvazaŭneniomo da akvo, 1 ovoflavo. garnaĵo 250 g da bone elgutita kazeo,150 g da freŝa kremo, 4 belaspektaj pomoj, 100 g da pulvorsukero, 2 ovoj, 1 citron-ŝelpeceto. materialo 1 altranda tortmuldilo. |
Torto kun kazeo kaj pomoj
|
|||||||||||||||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |