ĉiuj receptaroj | Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino | |||||||||||||||
Por 4 personoj
Preparado: 25 min Kuirado: 25 min 500 g da maldegelita pasto,
350 g da Aŭvernia blufromaĝo, 3 supkuleroj da migdala pulvoro, 1 ovo, muelita blanka pipro, duonkulereto da papriko, 1 supkulero da malnova brando, pizkvanto da raspita ajlo, 1 supkulero da faruno, 2 supkuleroj da kremo, 75 g da butero, 1 ovoflavo por orkolorigi la paston. |
Aŭvernia blu-fromaĝa torto
|
|||||||||||||||
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes | Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro | |||||||||||||||
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton". |