ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Fromaĝa Semajnfino

Por 6 personoj
Preparado: 10 min
75 g da rokforto,
30 g da duonmaturaj juglandoj,
4 supkuleroj da olivoleo,
papriko,
salo, pipro.
 
Nuksa kaj rokforta saŭco
1
Perforke dispremu la rokforton. Pulvorigu per miksilo la duonmaturajn juglandojn. Miksu la rokforton kaj la juglandojn.
2
Poiome aldonu olivoleon, samkiel oni faras por majonezo. Spicu per salo, pipro kaj kulereto da papriko.
 
Tiu ĉi saŭco povas akordiĝi kun ĉiuj rostitaj viandoj. Atentu pri la duonmaturaj juglandoj tro longe konservitaj ĉar ili povas esti tro akraj.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".