ĉiuj receptaroj Por foliumi aliajn receptojn de la Ĉokolada Semajnfino

Por 2 grandaj glasoj
Preparado: 5 min
6 mustardglasoj da malvarma lakto,
6 supkuleroj da kakaa siropo,
4 dikaj supkuleroj da ĉokolada glaciaĵo,
1 supkulero da cinama pulvoro.
 
Glacia ĉokolado kun cinamo
1
En la ujon de elektra miksilo miksu ĉiujn ingrediencojn kaj mezrapide kirlu ĝis la miksaĵo estas homogena kaj ŝaŭma.
2
Verŝu en grandajn glasojn kaj surtabligu kun pajleroj. Surŝutu cinamon laŭguste.
Kopirajto 1996-2005, Espéranto-Jeunes Vi rajtas kopii tiun ĉi recepton sen forviŝi la jenan fontindikon: http://esperanto-jeunes.org/KuirLibro
Por aldoni foton, elektu la dosieron ĉe via loka disko kaj alpremu la butonon "Aldonu novan foton".